Online-Coaching

Online-Coaching met Lonneke

Heb je behoefte aan een gesprek, een steuntje in de rug, een uitlaatklep? Maar lukt het je niet naar Voorburg te komen, of vind je het gewoon wel fijn om lekker thuis te zijn terwijl je gecoacht wordt?

Meld je dan aan voor een sessie Online-Coaching bij Lonneke. Dat is een gewone coachingssessie, maar dan via Zoom. Een Online-Coachingssessie kun je op maandag en dinsdag tussen 10.00 en 14.00 inplannen.

Voor een sessie betaal je het reguliere sessietarief, namelijk €98,50 voor 45 minuten. Je betaalt vóór de start van de sessie. Ik stuur je daar een betaalverzoek voor. Zodra deze voldaan is, kan de sessie op de afgesproken tijd/datum plaatsvinden.

Afspraak maken voor Online-Coaching

Je kunt via het contactformulier hieronder laten weten dat je een afspraak wilt maken voor een Online Coachsessie. We plannen dan samen een datum en tijd in. Daarna ontvang je een bevestiging en een factuur. Het kan zijn dat, als je pas op de dag dat je gecoacht wilt worden reserveert, je aanvraag niet tijdig bij mij binnenkomt. Reserveer daarom bij voorkeur minimaal 1 dag vantevoren, en wacht de bevestiging af.

  Naam*

  Adres*

  Geboortedatum*

  Email*

  Telefoonnummer

  Ik heb een voorstel voor een datum/tijd:

  Vragen of opmerkingen kun je hier kwijt: