Over Lonneke Greven

Lonneke Greven, Stress Psycholoog & Coach

Geboren in Brabant (1975), opgegroeid in Noord-Holland, gaan studeren in Leiden, werkzaam in Voorburg en sinds de zomer van 2018 woonachtig in Friesland. Ik ben eigenlijk een Brabander met een harde ‘g’, een Leidse ‘r’ en een Noord-Hollandse (maar nu dus ook Friese) ‘f’. Een beetje van alles dus. Ik woon samen met mijn man, onze zoon en twee dochters.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook psychologie gaan studeren met het doel om een eigen praktijk te beginnen. En die praktijk is er gekomen. In 2003 ben ik begonnen en ik ga nog steeds met heel veel zin naar mijn werk.

In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren. Stress is iets wat ik waanzinnig interessant vind. Wat een stressreactie doet met ons lijf, hoe je kunt herstellen, maar ook wat je zelf kunt doen om stress te verminderen of er anders mee om te gaan.

Want stress is overal. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die ik uit moest leggen hoe het is om stress te ervaren. Mijn missie is om naast jou te staan, mee te kijken, soms een ander lichtje op zaken te schijnen. Zodat je weer verder kunt.

Ik heb geen patiënten maar cliënten. Er is namelijk niets mis met jou. Soms heb je teveel op je bord (gehad), mis je een uitlaatklep of heb je net dat ene zetje of dat ene inzicht nodig om weer verder te kunnen.

Ik kijk en denk graag met je mee. Door middel van een luisterend oor, praktische handreikingen, het geven van inzicht, het toepassen van ontspannings en/of  mindfulness tools en/of het inzetten van EMDR help ik je je stress te verminderen op de korte én lange termijn.

Werkdagen & Bereikbaarheid: Op maand- en dinsdagen coach ik via Zoom, tussen 9.00 en 12.00. Op donderdag en vrijdag ben ik op de praktijk: op donderdag plan ik afspraken in tussen 13.00 en 17.00 en op de vrijdag tussen 8.30 en 18.00. Daarnaast ben ik minimaal één keer in de maand een op zaterdag in Voorburg voor sessies.

Je kunt bijna altijd binnen een week terecht.

Email: lonneke@bureaugreven.nl