Contact

Maak een afspraak, wees welkom!

Wil je je aanmelden voor een intake? Download dan hier het Intake formulier.

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer

  Ik wil*:

  Als je een intake wilt plannen: hoeveel tijd wil je daar voor inboeken?:

  Upload hier je ingevulde intake formulier (sla eerst het ingevulde formulier op op je pc, dan kun je het daarna uploaden)

  Bericht

  Bureau Greven
  Franse Kerkstraat 3-b
  2271CM Voorburg
  06-189.601.64
  info@bureaugreven.nl

  Als ik in sessie ben, of ik geef een training, neem ik de telefoon niet op. Daardoor ben ik soms lastig telefonisch te bereiken. Het makkelijkste is om bovenstaand contactformulier in te vullen of even een mailtje te sturen naar info@bureaugreven.nl. Ik bel of mail je dan zo snel mogelijk terug.
  Toch liever even bellen? Spreek dan wat in of probeer het op maandag tussen 10.00 en 14.00.