Ervaringen met Bureau Greven

Wat is jouw ervaring met Bureau Greven?

“Ontzettend bedankt voor je luisterend oor. Ik heb mij bijzonder op mijn gemak gevoeld bij jou en bij onze gesprekken. Ik ben met de nodige inzichten verrijkt, het is helder, ik voel me strijdvaardig en weet daarbij welke koers ik wil varen. Voor nu heb ik het vertrouwen dat ik het goed doe en dat ik daar ga komen waar ik wil zijn. Mocht ik mijzelf weer uit het oog verliezen dan weet ik je absoluut te vinden.”

“Je hebt mij in de afgelopen periode handvatten gegeven om beter met mijn gedachten om te kunnen gaan. Dit is gelukt, ik voel me veel beter. Ik wil je bedanken voor de samenwerking, jouw manier van benaderen en de tips die je me hebt gegeven.
Het heeft mij sterker gemaakt. Mocht ik in de toekomst nog een keer hulp nodig hebben neem ik zeker met je contact op. Nogmaals bedankt.”

“Ik had last van paniekaanvallen. Door de sessies kreeg ik inzicht in wat er gebeurde en tips hoe ik er mee om kon gaan. De sessies hebben mij enorm goed geholpen. Ik geniet weer van alles wat ik doe.”

“Het moment dat ik voor het eerst bij Lonneke terecht kwam is voor mij een ommekeer in mijn leven geweest. Eindelijk kreeg ik meer zicht op mijn situatie en werden dingen voor mij duidelijk. De sessies bij Lonneke hebben mij ontzettend geholpen, en ik ben vrij snel uit een dal geklommen door haar hulp. Ik voelde me meteen op mijn gemak en dat vond ik ook belangrijk. Door Lonneke en haar manier van “helpen” ziet mijn huidige leven er weer een heel stuk zonniger uit!” 

“Lonneke weet heel goed en op een zeer prettige manier datgene bij mensen naar boven te halen wat er écht toe doet. In vertrouwen en met respect stelt ze rake vragen, vraagt ze door en laat ze jou ook goed nadenken. Op een positieve manier heb ik bij haar veel inzicht opgedaan, o.a. over mijn verleden en mijn eigen reacties op dagelijkse dingen. Dit biedt me veel houvast en een nieuwe blik op mijn leven.”

“3 jaar geleden werd er bij mij een burnout vastgesteld en werd ik door mijn huisarts doorverwezen naar een psycholoog. Omdat ik geen psycholoog wilde die ging kijken of de oorzaak van mijn burnout in mijn “jeugd” lag ben ik terecht gekomen bij Lonneke. Bij Lonneke voelde ik mij direct op mijn gemak en durfde voor het eerst “echt” te praten over mijn gevoelens en angsten. De sessies waren soms zwaar maar we sloten altijd af met een lach.
Toen het weer goed met mij ging waren de sessies niet meer nodig maar toch hield ik regelmatig mailcontact met Lonneke, gewoon omdat ik haar graag wilde laten weten hoe goed ik me voelde. Ook als ik vragen had kon ik die altijd aan haar stellen en kreeg ik altijd duidelijk en handzaam advies. Ondanks dat de sessies niet vergoed werden was het voor mij elke cent waard!
Inmiddels heb ik een meditatiecursus bij Lonneke gevolgd en ben ik nu bezig met de cursus mindfulness die ook door Lonneke gegeven wordt. Aan de mensen die op zoek zijn naar een goede, betrouwbare psycholoog waar het niet alleen maar ellende oprakelen is kan ik maar één advies geven: bel Lonneke eens op en ga eens voor een intakegesprek langs, je zult zien dat je er geen spijt van krijgt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *