Voor werkgevers

Ben je een werkgever en ben je op zoek naar een coach in Den Haag / Voorburg voor een van je medewerkers? Ook dan ben je bij Bureau Greven aan het juiste adres.

Hoe gaan we daarbij te werk?

We beginnen met een intake om te luisteren naar waar de medewerker tegenaan loopt. Na de intake vragen we de medewerker om een aantal vragenlijsten in te vullen, om beter de vinger op de zere plek te kunnen leggen. Ongeveer 2 weken na de intake volgt het adviesgesprek waarbij het testverslagje wordt besproken en het advies dat hieruit, in combinatie met de informatie uit de intake, volgt.

Na het adviesgesprek adviseer ik een coachingstraject van 5 of van 10 sessies. Soms is een EMDR-traject meer passend.

Als er een bedrijfsarts bij het traject is betrokken, krijgt deze, na toestemming van cliënt, een kopie van het verslag.

Wanneer er sprake is van werkgerelateerd verzuim, vind ik het altijd fijn om minimaal één keer een ronde tafel overleg te plannen, waarbij werkgever, werknemer en eventueel de bedrijfsarts bij aanwezig zijn. Om te kijken wat de verbeter punten zijn of waren, hoe dat volgens cliënt is verbeterd, wat mijn standpunt daarin is en wat jij als werkgever/de werkvloer daarvan denkt. We kunnen dan verder afstemmen met elkaar.

Soms krijg ik wel eens de vraag waarom de werknemer bij het overleg is. Het antwoord daarop is simpel: omdat het om de werknemer gaat! En die is net zo goed speler op het veld als alle andere betrokkenen. Sterker nog; het is de hoofdrolspeler! Ik voer daarom NOOIT overleggen waar cliënt niet bij is. We overleggen MET, niet OVER.

Een aantal praktische punten op een rijtje:

  • Het sessietarief (45 minuten sessietijd, 15 minuten administratietijd) voor werkgevers is voor 2024 €160,00 (exclusief BTW)
  • De intake, inclusief testen, verslag en adviesgesprek kost €640,00 ex BTW.
  • Een kort coachingstraject van 5 sessies kost €800,00 ex BTW.
  • Een lang coachingstraject van 10 sessies kost €1600,00 ex BTW.
  • Soms is een EMDR traject nodig/passend. Dit houdt in: 3 (langere) EMDR sessies en 2 reguliere sessies en dit kost €1100,00 ex BTW.
  • De sessies offreren we vooraf
  • Wanneer je de offerte voor akkoord retour zendt, krijg je vervolgens een factuur met een betalingstermijn van 8 dagen
  • Overleggen worden achteraf gefactureerd, door de daadwerkelijke overlegtijd in rekening te brengen. Dit geldt ook voor telefonische overleggen
  • Schriftelijke terugkoppeling (buiten het verslagje van het adviesgesprek) wordt achteraf gefactureerd
  • Een overleg kan plaatsvinden bij ons op kantoor of op de werklocatie. Voor overleggen op de werklocatie wordt onze reistijd en overlegtijd op basis van een uurtarief €160,00 (exclusief BTW) gefactureerd.

Naast de individuele sessies verzorg ik ook (mindfulness) trainingen en workshops op de werkvloer.