Coaching & Therapie

Coaching en Therapie in Voorburg Den Haag

Zoek je een coach of therapeut in Voorburg Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je werkgever en zoek je een coach in Voorburg Den Haag voor een werknemer? Klik dan hier

Wij zijn psychologen, die ook coachen. Wat is nu precies het verschil tussen therapie en coaching? Eigenlijk loopt dat een beetje in elkaar over. Iets wat kan beginnen als een eenvoudige coachingsvraag kan uiteindelijk resulteren in bijvoorbeeld traumatherapie. Ook is het niet zo dat je voor bepaalde vragen beslist gecoacht moet worden of juist in therapie moet zijn. Een burnout kan om intensieve therapie vragen, maar ook om coaching vanaf de zijlijn. Wij maken dat onderscheid dus niet zo. We kijken op elk moment wat jij nodig hebt en proberen je dat zo goed mogelijk aan te bieden. In een intake kunnen we samen verder kijken wat je nodig hebt en of je bij ons op de juiste plek bent.
Centrale vraag daarbij is: wat kunnen wij (jij en wij) doen om de regie in jouw leven te vergroten.

Omdat we vaak specifieke vragen krijgen, hebben we op de site aan een aantal behandelingen wat extra aandacht besteed. Je kunt hier meer informatie lezen over:

Maar valt hetgeen waar jij ons voor nodig hebt hier niet onder? Aarzel niet om toch contact met ons op te nemen. De titels hierboven zijn slechts voorbeelden van wat we voor je kunnen betekenen.

Wil je je aanmelden voor een intake? Ga dan even naar het contact formulier.

Wil je eerst meer weten over de kosten en eventuele vergoedingen door verzekeraars? Die informatie lees je hier.