Coaching & Therapie

Coaching en Therapie in Voorburg Den Haag

Zoek je een coach of therapeut in Voorburg Den Haag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ben je werkgever en zoek je een coach in Voorburg Den Haag voor een werknemer? Klik dan hier

Ik ben psycholoog, en coach ook. Wat is nu precies het verschil tussen therapie en coaching? Eigenlijk loopt dat een beetje in elkaar over. Iets wat kan beginnen als een eenvoudige coachingsvraag kan uiteindelijk resulteren in bijvoorbeeld traumatherapie. Ook is het niet zo dat je voor bepaalde vragen beslist gecoacht moet worden of juist in therapie moet zijn. Een burnout kan om intensieve therapie vragen find, maar ook om coaching vanaf de zijlijn. Ik maak dat onderscheid dus niet zo. Ik kijk op elk moment wat jij nodig hebt en probeer je dat zo goed mogelijk aan te bieden. In een intake kunnen we samen verder kijken wat je nodig hebt en of je bij mij op de juiste plek bent.
Centrale vraag daarbij is: wat kunnen wij (jij en ik) doen om de regie in jouw leven te vergroten.

Wil je je aanmelden voor een intake? Ga dan even naar het contact formulier.

Wil je eerst meer weten over de kosten? Die informatie lees je hier.