Over ons

Bureau Greven is een Psychologisch Bureau voor Coaching, Therapie en Training dat in 2003 is opgericht door Lonneke Greven.

Ik werk in de praktijk graag samen met Sandra Ketterings van De Balanscoach voor Vrouwen . Ze geeft regelmatig workshops bij ons, en je kunt ook bij haar aankloppen voor praktische coaching of wanneer je begeleiding op het vlak van maatschappelijk werk nodig hebt.

We begeleiden mensen met verschillende coachings- en therapievragen en in verschillende fases van hun leven. Onze missie is om coaching en therapie uit de zware en klinische sfeer te halen. Bij ons ben je cliënt en geen patiënt. We willen mensen laten zien en voelen dat het, hoe zwaar de fases ook zijn die je doormaakt in je leven, vooral ook leerzaam en leuk kan zijn om een spiegel voorgehouden te krijgen. Het geeft je kracht en zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je steviger in het leven staat!

Werkwijze
We beginnen met een intakegesprek zodat jij, maar ook wij kunnen kijken of je bij ons op de juiste plek bent. Wanneer je door ons begeleid wilt worden, bekijken we per sessie wat er op dat moment moet gebeuren. Zo kunnen we het beste inspelen op de dynamiek in je leven en je hulpvraag.

Een sessie duurt 45 minuten. Wil je dat een sessie langer duurt, dan wordt gebruik gemaakt van een verrekend uurtarief.

We werken niet met vaststaande protocollen maar kijken persoonsgericht naar elke cliënt. Bij ons staat de vraag wat bij jou en in jouw specifieke situatie het beste werkt, centraal. Onze werkwijze is persoonlijk, kortdurend en gericht op het verbeteren van de regie in je leven. We werken met inzichtgevende gesprekken en praktische handvaten.

We geloven in een totaal-aanpak, en werken waar nodig samen met andere professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en behandeling.