Over Bureau Greven

Bureau Greven is een Psychologisch Bureau voor Coaching, Therapie en Training dat in 2003 is opgericht door Lonneke Greven.

Ik begeleid mensen met verschillende coachings- en therapievragen en in verschillende fases van hun leven. Mijn missie is om coaching en therapie uit de zware en klinische sfeer te halen. Bij Bureau Greven ben je cliënt en geen patiënt. Ik wil je laten zien en voelen dat het, hoe zwaar de fases ook zijn die je doormaakt in je leven, vooral ook leerzaam en leuk kan zijn om een spiegel voorgehouden te krijgen. Het geeft je kracht en zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je steviger in het leven staat!

Werkwijze
Ik begin met een intakegesprek zodat jij, maar ook ik, kan kijken of je bij mij op de juiste plek bent. Wanneer je door mij begeleid wilt worden, bekijken we samen per sessie wat er op dat moment moet gebeuren. Zo kunnen we samen het beste inspelen op de dynamiek in je leven en je hulpvraag.

Een sessie duurt 45 minuten. Wil je dat een sessie langer duurt, dan wordt gebruik gemaakt van een verrekend uurtarief.

Ik werk niet met vaststaande protocollen maar kijk persoonsgericht naar elke cliënt. De vraag wat bij jou en in jouw specifieke situatie het beste werkt, staat daarbij centraal. Mijn werkwijze is persoonlijk, kortdurend en gericht op het verbeteren van de regie in je leven. Ik werk met inzichtgevende gesprekken en praktische handvaten.