Voice Dialogue

Voice Dialogue: wat is dat?

Voice dialogue is een prachtige techniek, ontwikkeld door Hal en Sidra Stone. Het leert je hoe je jezelf beter aan kunt sturen, hoe je weer regisseur van je leven kunt worden.
Hoe wij met voice dialogue werken, is je te laten voorstellen dat je een innerlijk theater hebt. Daarin heb je een podium, een publiek en een regisseur. Jij bent de regisseur. Althans, dat is hoe het zou moeten zijn. Heel vaak is dat echter niet zo. Staan we in de coulissen toe te kijken hoe ons leven wordt geleid door dominante ‘stemmen’ in ons hoofd, sub persoontjes in ons theater. Wordt jouw leven geleid door je Innerlijke Criticus, je Perfectionist, je Pleaser? Verzucht je vaak dat je zou willen dat het anders was, dat je dingen eens los kon laten, dat je nee kon zeggen, dat alles niet méér dan 100% zou moeten? Dan is Voice Dialogue een hele mooie techniek voor jou.

Je leert te zien wat er zich allemaal in jouw theater afspeelt, en hoe jij de boel weer kan gaan regisseren.

Heb ik je interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een Voice Dialogue sessie.

Nog een beetje vaag? Lees dan eens het boek Ik ken mijn Ikken van Judith Budde, Berry Collewijn en Karin Brugman. Het maakt je op een heldere manier duidelijk wat Voice Dialogue is en wat je er mee kunt.