Vakantiestress-Spreekuur

Vakantiestress feiten

97% ergert zich op vakantie (geluidsoverlast, slechte bedden, vieze toiletten)
60% schaamt zich voor andere Nederlanders
30% heeft een dip ná de vakantie
20% vindt het inpakken van de koffers stressvol
14% checkt zijn/haar email op vakantie
2% irriteert zich aan de partner
1% maakt meer ruzie dan thuis

Geen goede voorbereiding en te hoog gespannen verwachtingen zijn de grote veroorzakers van vakantiestress.

In de zomermaanden houd ik altijd het Vakantiestress-Spreekuur.

Het Vakantiestress-Spreekuur is een workshop van een uur. Ik leg je uit wat vakantiestress is, wat het doet met je lijf en je krijgt tal van praktische tips hoe je kunt voorkomen dat ook jij wordt bevangen door de vakantiestress.

Het Vakantiestress-Spreekuur heeft al veel media aandacht gehad, bijvoorbeeld van de Telegraaf, de Margriet en het Nederlands Dagblad. Blijkbaar leeft het erg. Dat bevestigd voor mij alleen maar dat ik er mee door moet gaan, wat ik dus ook al jaren doe.

Meedoen?
Het Vakantiestress-Spreekuur is helemaal gratis!! Als dat niet lekker relaxed is… Geef je wel even op zodat ik weet dat ik op je kan rekenen.

Data 2021: nabij de zomervakantie van 2021 plan ik weer nieuwe vakantiestress-spreekuren!

Kosten: geen!

Aanmelden voor het Vakantiestress-Spreekuur doe je hier:

    Naam*

    Email*

    Telefoonnummer

    Ik wil me aanmelden voor het Vakantiestress-Spreekuur van:*:

    Vragen of opmerkingen kun je hier kwijt: