Over Sandra Ketterings

Over Sandra Ketterings

Voor verschillende coachingstrajecten werkt Bureau Greven graag samen met Sandra. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Mijn naam is Sandra Ketterings

Ik ben geboren in Gelderland ( 1970) en in 1990 naar Den Haag verhuist om archeologie te studeren aan de Universiteit van Leiden. Toen dit niet zo’n bijster succes bleek, ben ik uiteindelijk maatschappelijk werk en dienstverlening gaan studeren aan de Haagse Hogeschool.

Vanaf het moment dat ik ging stagelopen wist ik dat dit mijn vak was. Ik heb met heel veel plezier bijna 16 jaar in loondienst gewerkt bij het Algemeen Maatschappelijk Werk. Maar in 2007 ben ik daarnaast begonnen met het opzetten van een eigen coaching praktijk speciaal voor vrouwen. In 2010 heb ik mijn vaste baan opgezegd en sindsdien werk ik voor mezelf.

Vanuit mijn praktijk ben ik langzaamaan gespecialiseerd geraakt in het helpen vinden van balans tussen werk en privé. Ik help vrouwen om deze balans op een praktische en snelle manier te vinden en te behouden. Daarnaast geef ik individuele assertiviteitstrajecten. 

Maar…… ik ben veel breder opgeleid dan alleen het helpen vinden van balans. Al moet ik zeggen dat ik daar zelf ook nog altijd voor moet werken hoor. In mijn coaching praktijk ben je als vrouw zeer welkom met eigenlijk alles waar je tegenaan loopt. Wanneer je praktische oplossingen zoekt voor huidige problemen en/of handvaten wilt hebben om je gedrag te gaan veranderen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Op www.bureauketterings.nl lees je meer over mij en de verschillende zaken waar ik je bij kan helpen.

Mijn ervaring is dat werkgevers de afgelopen jaren bijna allemaal bereid waren om een coaching traject te betalen. We kunnen tijdens het kennismakingsgesprek samen overleggen wat de meest strategische manier is om dit voor elkaar te krijgen, mocht je dit willen.

Werkdagen & Bereikbaarheid: Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Den Haag aan de rand van Oud-Rijswijk. Daarnaast houd ik regelmatig op dinsdag spreekuur bij Bureau Greven. Wil je eerst even kennis met mij maken? Kom dan naar mijn inloopspreekuur! Dat is gratis en vrijblijvend. Data en tijden vind je hier; www.bureauketterings.nl  (op het gele post-itje aan de rechterkant)

Email: sandra@bureauketterings.nl

Telefoon: 06-52143595 of 070-4157123