Over Lonneke Greven

Mijn naam is Lonneke Greven

Geboren in Brabant (1975), opgegroeid in Noord-Holland, gaan studeren in Leiden, werkzaam in Voorburg en sinds de zomer van 2018 woonachtig in Friesland. Ik ben eigenlijk een Brabander met een harde ‘g’, een Leidse ‘r’ en een Noord-Hollandse (maar nu dus ook Friese) ‘f’. Een beetje van alles dus. Ik woon samen met mijn man, onze zoon en twee dochters.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook psychologie gaan studeren met het doel om een eigen praktijk te beginnen. En die praktijk is er gekomen. Met heel veel liefde heb ik jarenlang alleen individuele- en relatietherapiesessies gedaan. Langzamerhand kwam er steeds meer aandacht voor Mindfulness in mijn werk en in mijn leven. Ik ben daar vol van, van Mindfulness. Ik geef graag, onder de vlag van mijn Bureau Mindfulness, Mindfulness trainingen en vind het waanzinnig leuk om vervolgtrainingen en masterclasses te ontwikkelen. En dat vraagt tijd en ruimte, waardoor ik wat minder in de praktijk te vinden ben dan in het begin. Maar ik coach natuurlijk nog steeds, en  nog steeds met evenveel liefde als toen ik ooit met dit werk begon.


Werkdagen & Bereikbaarheid:
 Ik heb praktijkdag op de woensdag tussen 14.00 en 17.00 en op de donderdag tussen 8.30 en 17.00.

Wist je dat je ook online – via Skype –  door mij gecoacht kan worden? Dat kan op maandag en dinsdag tussen 10.00 en 14.00, en op maandag- en dinsdagavond om 20.30.

Email: lonneke@bureaugreven.nl