Over Lonneke Greven

Mijn naam is Lonneke Greven

Geboren in Brabant (1975), opgegroeid in Noord-Holland en gaan studeren in Leiden. Ik ben eigenlijk een brabander met een harde ‘g’ en een Leidse ‘r’. Een beetje van alles dus. Ik woon samen met mijn man, onze zoon en twee dochtertjes.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook psychologie gaan studeren met het doel om een eigen praktijk te beginnen. En die praktijk is er gekomen. Met heel veel liefde heb ik jarenlang alleen individuele- en relatietherapiesessies gedaan. Langzamerhand kwam er steeds meer aandacht voor Mindfulness in mijn werk en in mijn leven. Ik ben daar vol van, van Mindfulness. Ik geef graag, onder de vlag van mijn Bureau Mindfulness, Mindfulness trainingen en vind het waanzinnig leuk om vervolgtrainingen en masterclasses te ontwikkelen. En dat vraagt tijd en ruimte, waardoor ik wat minder in de praktijk te vinden ben dan in het begin. Maar ik coach natuurlijk nog steeds, en  nog steeds met evenveel liefde als toen ik ooit met dit werk begon.


Werkdagen & Bereikbaarheid:
 Ik heb praktijkdag op de woensdag tussen 13.00 en 17.00 en op de donderdag tussen 8.30 en 14.30.

Wist je dat je ook online door mij gecoacht kan worden?

Email: lonneke@bureaugreven.nl