Burnout Herstel Training

Loop je tegen een burnout aan (bijna-burnout) of ben je uitgevallen in je werk?In het voorjaar van 2018 gaan we starten met een pilot: de Burnout Herstel Training.

Een 6 weekse training waarbij je tools krijgt aangereikt om te herstellen van je (bijna) burnout.

Laat ik één ding vooropstellen; een burnout is een serieuze en complexe aandoening waarvan het herstel om aandacht en tijd vraagt. In 6 weken volledig herstellen van je burnout is je van harte gegund, maar voor velen niet reëel. Omdat het niet van gisteren op vandaag is ontstaan, en dus ook niet van vandaag op morgen is opgelost. Deze training is dan ook bedoeld als start, als inzichtgever, als steun in de rug, als houvast, als boost om in een keer veel aangereikt te krijgen waar je vervolgens mee aan de slag kunt gaan. Eventueel nog aangevuld met individuele gesprekken met mij of met Sandra. Omdat we niet gaan voor een quick fix, maar de intentie hebben om jou langdurig weer gezond aan het werk te helpen.

De Burnout Herstel Training is een training waarbij technieken uit de mindfulness centraal staan.
We behandelen wat stress is, wat het doet met je lijf en hoe je daar beter mee om kunt gaan. We doen een hele zachte vorm van yoga,  specifiek gericht op het laten herstellen van je lijf. Je krijgt tips over welke voeding je helpt om te herstellen en wat je beter niet kunt eten en drinken tijdens je herstel. We gaan werken aan inzicht in welke factoren hebben geleid tot jouw (bijna) burnout, en hoe je dit kunt veranderen of er beter mee om kunt gaan.

Herstel – Inzicht – Verandering. Dat zijn ook de fasen waarbij we coachen in individuele burnout trajecten.

Data:
-in het voorjaar van 2018 gaan we starten met een pilot van deze training

Kosten:
-€395,00 voor particulieren
-€545,00 (Ex BTW) voor bedrijven
Voor de eerste pilot zal een flinke korting gelden. Houdt de site/Facebook/de nieuwsbrief in de gaten!

Aanmelden voor de Burnout Herstel Training:

  Naam*

  Adres*

  Geboortedatum*

  Email*

  Telefoonnummer

  Ik wil me aanmelden voor de Burnout Herstel Training die start op:*

  Loop je tegen een burnout aan of ben je inmiddels uitgevallen?*

  Zijn er dingen waarvan je het belangrijk vindt dat ik die op voorhand weet? Bijvoorbeeld de duur van uitval, medicijngebruik, etc:*